ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ  2103422583 | Επισκεφτείτε το Blog μας |

Σκεύη Φαγητού

Όταν ξεκινάτε τις στερεές τροφές, ξεκινάει και μία νέα αναζήτηση για τα σκεύη φαγητού που θα χρησιμοποιήσετε. Τα πράγματα δεν είναι και πολύ πολύπλοκα.

Σίγουρα θα χρειαστείτε κουταλάκια σιλικόνης πολύ μαλακά για να τα δέχετε το παιδί στο στόμα του ευχάριστα καθώς είναι συνηθισμένο μόνο σε θηλή. 

Πιθανώς ένα πιάτο που να κρατάει το φαγητό ζεστό, γιατί τον πρώτο καιρό θα σας παίρνει αρκετή ώρα να ταϊσετε το μωρό σας. 

Ένα μεταβατικό ποτηράκι για να ξεκινήσει από το μπιμπερό να πίνει κανονικά. 

Επειδή τα περισσότερα προϊόντα φαγητού για μωρά είναι πλαστικά ή από σιλικόνη, καλό θα είναι να εμπιστεύεστε την εταιρεία που τα παράγει και να ελέγχεται αν τα πλαστικά μέρη είναι BPA και Phylates free. Εμπιστευόμαστε απόλυτα τα προϊόντα της Σόφι Καμηλοπάρδαλης. 

Εμείς σας προτείνουμε να δείτε και τα σκεύη της Boon που επίσης όλα τα προϊόντα είναι BPA free, διακρίνονται όμως για το εξαιρετικό design τους, μαζί με την απα πρακτικότητά τους. Βασικό προΪόν της σειράς Βοον είναι το μαγικό κουταλάκι Boon Squirt που σας προσφέρει τον πιο έξυπνο, πρακτικό και διασκεδαστικό τρόπο να ξεκινήσετε τις στερεές τροφές!

Για ότι άλλο χρειαστείτε είμαστε πάντα στη διάθεσή σας! Καλή όρεξη να έχετε πάντα!