ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ  2103422583 | Επισκεφτείτε το Blog μας |

Ασφάλεια εγκύου και εμβρύου στο αυτοκίνητο

Η ζώνη του αυτοκινήτου δεν προστατεύει το έμβυο στην εγκυμοσύνη. Μάλλον το αντίθετο ισχύει!

Η εταιρεία BeSafe, κορυφαία Νορβηγική εταιρεία στο χώρο της ασφάλειας στο αυτοκίνητο, ανακάλυψε και προτείνει τη ζώνη εγκυμοσύνης BeSafe που προστατεύει το έμβρυο σε περίπτωση σύγκρουσης γιατί όπως λέει χαρακτηριστικά "Μία ζώνη, δύο ζωές"

Στην πρώτη φωτογραφία βλέπετε πως έρχεται η συμβατική ζώνη του αυτοκινήτου στο σώμα της εγκύου, ενώ στη δεύτερη βλέπετε πως έρχεται η ζώνη BeSafe στο σώμα της εγκύου. 

Αν σκεφτείτε ότι σε περίπτωση μίας σύγκρουσης το σώμα μίας εγκύου ισοδυναμεί με μάζα 3-5 τόνων, μπορείτε να καταλάβετε τη δύναμη που ασκείται στην κοιλιά στην πρώτη περίπτωση. 

Ακόμη καλύτερα τη λειτουργία της ζώνης θα καταλάβετε και στο παρακάτω video που σας συστήνουμε να δείτε οπωσδήποτε:

Αν φοράτε λοιπόν τη ζώνη ασφαλείας γύρω και πάνω από την κοιλιακή χώρα, όπως γίνεται με τις συμβατικές ζώνες αυτοκινήτου, ο πλακούντας και το έμβρυο δέχονται αδικαιολόγητα μεγάλη πίεση, με μεγάλο κίνδυνο αποκόλλησης του πλακούντα!

Με τη χρήση όμως της BeSafe Pregnant, η ζώνη ασφαλείας κατευθύνεται κάτω από την κοιλιά και η πίεση της ζώνης, μεταφέρεται στην πύελο. Έτσι η ζώνη μένει πάντα μακριά από την κοιλιά σας και το έμβρυο.

Χρησιμοποιώντας τη ζώνη ασφαλείας της BeSafe θα αισθανθείτε αμέσως πιο άνετα. Όπως η κοιλιά σας μεγαλώνει, με τη  ζώνη ασφαλείας της BeSafe  θα οδηγάτε χωρίς άγχος καθώς η ζώνη ασφαλείας δε θα γλιστράει πάνω στην κοιλιά σας κινδυνεύοντας να τραυματίσει το έμβρυο. 

Η χρήση της συνιστάται από την 5η εβδομάδα κύησης. 

Στις παρακάτω φωτογραφίες, βλέπετε την Adelheid Nordhagen η οποία στην 27η εβδομάδα της κύησης είχε αυτοκινητιστικό ατύχημα, οδηγόντας με 60 χλμ την ώρα ένα Pegeuot 206 που καταστράφηκε... 

Η ζώνη BeSafe έσωσε τη ζωή του παιδιού της και της ίδιας. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ:

Η ζώνη BeSafe Pregnancy, δεν είναι κάποιο πολύπλοκο σύστημα. Αντίθετα είναι ένα απλό σύστημα που χρησιμοποιείται μαζί με τη ζώνη αυτοκινήτου και σώζει 2 ζωές. Αποτελείται από μαξιλαράκι για το κάθισμα που δένεται πίσω από την πλάτη του και ένα πολύ ισχυρό σύστημα κλεισίματος με κουμπιά.Αφού δέσουμε τη ζώνη κανονικά, περνάμε το κάτω μέρος της ζώνης κάτω από την κοιλιά και μέσα στο σύστημα κλεισίματος και το κουμπώνουμε. Η κάτω ζώνη τώρα μεταφέρει τη δύναμη στο ισχίο και όχι στην κοιλιά. Η ζώνη BeSafe Pregnancy πρέπει να χρησιμοποιείται από τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Οδηγίες εγκατάστασης θα δείτε στο παρακάτω video. Δεν υπάρχουν προϊόντα Κάτω από αυτήν την Κατηγορία.