ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ  2103422583 | Επισκεφτείτε το Blog μας |

Mimijumi - Μπουκάλι θηλασμού


 

28.90 

mi-vh
Σε Απόθεμα
+

Αυτό είναι το Mimijumi, ένα μπουκάλι για την μαμά που θηλάζει ή θα θηλάσει και δεν θέλει σε καμία περίπτωση να βρεθεί σε «απόγνωση» όταν θα πρέπει να λείψει από το σπίτι και το μωρό δεν δέχεται κανένα από τα κοινά μπιμπερό.

Το Mimijumi είναι το «The next breast thing», το μπουκάλι με την θηλή που μοιάζει με στήθος και στην υφή και στο σχήμα και ελαχιστοποιεί το ενδεχόμενο σύγχυσης του μωρού με τις θηλές.

Με φυσικά χρώματα και φυσική υφή και σχήμα, το Mimijumi είναι η καλύτερη λύση για την γυναίκα που θηλάζει και πρέπει να λείψει, να γυρίσει στη δουλειά, να αφήσει το μωρό για λίγο μακριά της. Επίσης είναι η καλύτερη λύση για μεταβατικό στάδιο από τον θηλασμό.

Τα πλεονεκτήματα του Mimijumi

  1. Είναι το μπουκάλι-στήθος: Η θηλή που μοιάζει με το στήθος λειτουργεί και σαν το στήθος, το μωρό δεν μπερδεύεται και μπορεί να ξαναγυρίσει στο πραγματικό στήθος με μεγαλύτερη ευκολία.
  2. Φυσικός τρόπος χωρίς έλεγχο ροής: Το μωρό ελέγχει πόσο τρώει με την κίνηση του στόματός του.
  3. Εύκολο και Εύχρηστο : Δεν γλιστράει, έχει μεγάλο στόμιο για να το γεμίζετε και με το ένα χέρι και μπαίνει και στο πλυντήριο πιάτων.
  4. Γερό και Ασφαλές: Υψηλής ποιότητας υλικά κατασκευής, δεν χαλάει και το πιθανότερο είναι να μην χρειαστεί ποτέ να το αντικαταστήσετε.

Η καινοτομία είναι στη θηλή, που «αντιγράφει» το στήθος της μαμάς  και κάνει όσο μπορεί την διαδικασία του φαγητού φυσική στο μωρό και πιο κοντά σε αυτό που έχει συνηθίσει.

Δείτε το video!