ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ  2103422583 | Επισκεφτείτε το Blog μας |

Εσώρουχα Εγκυμοσύνης

Είναι σημαντικό από την περίοδο της εγκυμοσύνης ακόμη να φορέσετε ειδικά σουτιέν εγκυμοσύνης που θα υποστηρίξουν το στήθος σας, στις αλλαγές που θα υποστεί κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, χωρίς να το πιέζουν και χωρίς να εμποδίζουν τους γαλακτοφόρους αδένες να αναπτυχθούν σύμφωνα με τη φύση τους.  

Εμείς επιλέξαμε τα εσώρουχα εγκυμοσύνης της Carriwell που έχουν τη μαγική ιδιότητα να προσαρμόζονται στο σώμα της εγκύου που αλλάζει. Έτσι παρότι το στήθος της, ή η πλάτη σας μπορεί να αλλάξουν μέγεθος, τα σουτιέν της Carriwell χάρη στην ελαστικότητα του υφάσματός, θα σας καλύψουν καθόλη την περίοδο της εγκυμοσύνης σας. 

Σημαντικό είναι επίσης στη διάρκεια της εγκυμοσύνης να δείτε και τις υποστηρικτικές ζώνες εγκυμοσύνης της Carriwell που συγκρατούν την κοιλιά και απομακρύνουν το βάρος από τη μέση σας, με ότι ενοχλήσεις αυτό συνεπάγεται, όπως επίσης και τα κιλοτάκια εγκυμοσύνης που ειδικά τους τελευταίους μήνες είναι πολύ πρακτικά. 

Αν είστε ήδη στον 4ο-5ο μήνα εγκυμοσύνης, μπορείτε να προμηθευτείτε ήδη ένα από τα σουτιέν θηλασμού της Carriwell που θα σας καλύψουν τόσο στους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης σας όσο και καθόλη τη διάρκεια του θηλασμού.