ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ  2103422583 | Επισκεφτείτε το Blog μας |

Σουτιέν Θηλασμού

Το στήθος σας αλλάζει δραματικά κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Όχι μόνο στο διάστημα που μεσολαβεί από την πρώτη μέρα που θα αρχίσετε να θηλάζετε μέχρι και τον απογαλακτισμό, αλλά ακόμη και ανάμεσα σε 2 διαδοχικούς θηλασμούς, μπορεί να αλλάξει μέγεθος μέχρι και 5 νούμερα! Ένα καλό σουτιέν θηλασμού πρέπει να μπορεί να υποστηρίζει διαρκώς το στηθος σε όλες αυτές τις αλλαγές που υφίσταται, χωρίς να το πιέζει και χωρίς να διακόπτει τη ροή του γάλατος στους γαλακτοφόρους αδένες. 

Για όλους αυτούς τους λόγους εμείς έχουμε επιλέξει τα σουτιέν της Carriwell, μίας εταιρείας που σε συνεχή συνεργασία με γιατρούς και μαίες εξειδικεύεται στην ανάπτυξη και παραγωγή εσωρούχων θηλασμού που προσέχουν τη μαμά, σε μία φάση της ζωής της που όλα τα φώτα είναι στραμένα στο μωρό και εξασφαλίζουν ότι δε θα πάθετε μαστίτιδα και ότι το στήθος σας θα έχει τη σωστή υποστήριξη κάθε λεπτό που το φοράτε. 

Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τα σουτιέν, όμως σας δίνουμε και μία μικρή περίληψη εδώ για να διευκολύνουμε την επιλογή σας. 

Το Νο1 σουτιέν της Carriwell, αυτό που έχει φορεθεί από εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο είναι το Χωρίς Ραφές Σουτιέν Θηλασμού

Το Σουτιέν Θηλασμού με Μπανέλα από Τζελ είναι η νέα καινοτομία της Carriwell, ένα σουτιέν που παρέχει την ίδια υποστήριξη με ένα σουτιέν που έχει μπανέλα, χωρίς όμως να έχει πραγματική μπανέλα αφού η μπανέλα του είναι κατασκευασμένη από τζελ σιλικόνης. 

Το Σουτιέν Θηλασμού με ενίσχυση (pads) είναι για γυναίκες που θέλουν να έχουν το τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα. Στρογγυλεύει το στήθος όπως κάνουν τα pads και είναι ιδανικό αν θέλετε να γυρίσετε γρήγορα στη δουλειά σας ενόσω θηλάζετε. 

Το Σουτιέν με Δαντέλα είναι ένα απόλυτα θηλυκό σουτιέν που υποστηρίζει τέλεια το στήθος σας και είναι ιδανικό για μεγάλο και βαρύ στήθος. Αντίστοιχα πανέμορφο και ιδιαίτερα αισθησιακό σουτιέν είναι και το κροαζέ δαντελένιο σουτιέν

Τέλος η Carriwell προτείνει και αν το συζητήσετε με τη μαία σας θα διαπιστώσετε ότι έχει απόλυτο δίκιο, να φοράτε το βράδυ στον ύπνο σας σουτιέν ελαφριάς υποστήριξης. Αυτό θα βοηθάει στην ομοιόμορφη κατανομή του γάλατος στο στήθος μέσα στη νύχτα, στην υποστήριξη του στήθους σας στις αλλαγές που υφίσταται, αλλά θα κρατάει και το επίθεμα θηλασμού στη θέση του. 

Αν δεν γνωρίζετε το σωστό νούμερο του σουτιέν σας, η Carriwell σας βοηθάει να το βρείτε εδώ.