ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ  2103422583 | Επισκεφτείτε το Blog μας |

Τι κάνει τέλειο ένα σουτιέν θηλασμού;

Τι κάνει τέλειο ένα σουτιέν θηλασμού

Εκτιμάται ότι το 75% των γυναικών (μη έγκύων) φορούν το λάθος νούμερο σουτιέν και ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού το ποσοστό αυτό είναι πολύ υψηλότερο.

Σύντομα στην εγκυμοσύνη σας, περίππου στις 6 εβδομάδες, το στήθος σας θα αρχίσει να μεγαλώνει και να προετοιμάζεται για το θηλασμό και περίππου στη 12 εβδομάδα, η διάμετρος του θώρακά σας θα αρχίσει να μεγαλώνει επίσης.

Κατά μέσο όρο, το στήθος των περισσότερων γυναικών, αυξανεται κατά ένα με δύο νούμερα και το μέγεθος του θώρακα κατά ένα νουμερο.

Επομένως, η ευπροσαρμοστικότητα και η ευελιξία, είναι δυό πολύ σημαντικοί παράγοντες για το σχεδιασμού ενός σουτιέν εγκυμοσύνης ή/και θηλασμού.

 

Τι κάνει τέλειο ένα σουτιέν θηλασμού No 1: Υποστήριξη και άνεση.

Η υποστήριξη και η άνεση πηγαίνουν χέρι- χέρι. Τα βασικά σημεία υποστήριξης είναι η δομή του cuo (θήκη στήθους), οι τιράντες και η λωρίδα γύρω από το θώρακα. Πολύ φαρδιές τιράντες και λωρίδα θώρακος, θα είχαν σαν αποτέλεσμα την ελάχιστη ελαστικότητα, κάτι που δεν είναι επιθυμητό καθώς η θήκη του στήθους πρέπει να είναι ελαστική, ώστε να επιτρέπει στο στήθος να "αναπτύσσεται". Ωστόσω και η υποστήριξη που προσφέρουν οι τιράντες και η λωρίδα θώρακος είναι αναγκάια.

Τα σουτιέν με μπανέλα δεν συστήνονται από τις συμβούλους θηλασμού, καθώς μπορεί να οδηγήσουν σε μόλυνση του στήθους, ακόμη και σε μαστίτιδα.

Πατήστε εδώ για να δείτε την ολοκληρωμένη σειρά εσωρούχων εγκυμοσύνης και θηλασμού Carriwell

Τι κάνει τέλειο ένα σουτιέν θηλασμού No 2: Ελαστικότητα και άνεση

"Το μέγεθος του στήθους μπορεί να αλλάξει ακόμη και δύο νούμερα ανάμεσα σε δύο θηλασμούς"

Ένα καλό σουτιέν θηλασμού, θα πρέπει να μπορεί να προσαρμόζεται σε αυτές τις αλλαγές, τόσο στη θήκη του στήθους, όσο και στη λωρίδα γύρω από το θώρακα. Επιπλέον όλα τα σουτιέν Carriwell προσφέρονται με επέκταση για το θώρακα και η θήκη του στήθους έχει απαρράμιλη ελαστικότητα, ώστε πάντα να προσαρμόζεται τέλεια στις αλλαγές του στηθους σας.

Η απελευθέρωση του στήθους με το ένα χέρι είναι επίσης πολύ σημαντική για τις θηλάζουσες μανούλες, όπως επίσης και η μέγιστη "δέρμα με δέρμα" (skin to skin) επαφή κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί με ένα σουτιέν που όταν ανοίγει η θήλη του στηθους, αφήνει ακάλυπτο το μεγαλύτερό του μέρος, χωρίς όμως να γίνεται συμβιβασμός στην υποστήριξη που σας προσφέρει.

Τα σουτιέν θηλασμού Carriwell συγκρατούν διακριτικά τα επιθέματα θηλασμού, είτε αυτά είναι από μετάξι, μαλί, βαμβάκι ή μίας χρήσης, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία σας τον πρώτο καιρό και τη σιγουριά που νιώθετε όταν κάποια στιγμή πρέπει να βγείτε από το σπίτι σας.


Τι κάνει τέλειο ένα σουτιέν θηλασμού No 3: Σχεδιασμός, στυλ και ποιότητα

Ή διαρροή μητρικού γάλατος είναι μία δυσάρεστη πραγματικότητα και η ποιότητα και η ανθεκτικότητα των σουτιέν θηλασμού είναι πολύ σημαντική σε αυτό το σημείο.

Όλα τα σουτιέν Carriwell μπορούν να πλυθούν στους 60 βαθμούς, ενώ τα χρωματιστά στους 40.

Είναι επίσης πολύ σημαντικό τα σουτιέν σας να διατηρούν τη φόρμα τους ακόμη και αν χρειάζετε να τα πλένετε πολύ συχνά.

Ο συνδυασμός της δαντέλας με τις μικροίνες, προσφέρει καλή κυκλοφορία/ αναπνευσιμότητα και έχει σαν αποτέλεσμα ένα καλό και άνετο σουτιέν.

Η σειρά μας, χωρίς ραφές, έχει πιστοποίηση Oekotex, γεγονός που επιβεβαιώνει την αγάπη μας για το περιβάλλον.

Δίνοντας έμφαση σε όλα τα παραπάνω σημαντικά θέματα, η Carriwell συνεχίζει να δημιουργεί και να αναπτύσσει σουτιέν θηλασμού που προσφέρουν άνεση, ελαστικότητα, υποστηριξη, σε πολύ ωραία σχέδια, σεβόμενη πάντα την δέρμα με δέρμα επαφή του μωρου και της μαμάς που είναι ότι σημαντικότερο για τον πρώτο καιρό της ζωής του.