ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ  2103422583 | Επισκεφτείτε το Blog μας |

Η ιστορία του SlingEZee

H ιστορία του SlingEZee

O μάρσιπος SlingEZee έχει μία μεγάλη και πλούσια ιστορία κοντά 26 χρόνων.

Ο σχεδιασμός του πρωτοξεκίνησε στα μέσα της δεκαετίας του '80, από τον γνωστό στις ΗΠΑ παιδιατρο Dr. Sears (www.askDrSears.com), όταν μία Καλιφορνέζα μαμά η Tracy απευθύνθηκε σε αυτόν για βοήθεια με το πολύ ζωηρό και απαιτητικό σε αγκαλιές μωρό της.

Τον πρώτο καιρό η Tracy εργάστηκε προωθώντας το SlingEZee για τον Dr. Sears, στη συνέχεια όμως σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Θηλασμού Αμερικής βελτιωσε το σχεδιασμό του..

Πρωταρχικός σκοπός της Τracy ήταν να διευκολύνει τη μαμά και ειδικά αυτή που θηλάζει να έχει το μωρό της στην αγκαλιά και τα χέρια της ελεύθερα.

Το 2007  η Tracy πούλησε την εταιρεία της στην οικογένεια Miller, την πολυμελή οικογένεια του Mark και της Rebecca που μεγάλωσαν και μεγαλώνουν ακόμη τα 5 παιδιά τους με τηβοήθεια του SlingEZee.

O Mark και η Rebecca με την πολυετή πείρα τους ως babywearers, βελτίωσαν ακόμη περισσότερο το σχεδιασμό του SlingEZee, μειώνοντας ελαφρά την ενίσχυση με μαξιλαράκια περιμετρικά και φρεσκάροντας τα σχέδιά του.

Το 2009 με τη γέννηση της κόρης τους Hava, λανσάρισαν ένα νέο sling στην οικογένεια του SlingEZee το Hava Sling το οποίο έχει ακόμη λιγότερη ενίσχυση, χωρίς όμως να θυσιάζει την άνεση της μαμάς στο να έχει το μωρό στην αγκαλιά της.

rebecca miller with Ezra in her arms, wearing a Hava sling

Συνολικά το SlingEZee κυκλοφορεί στις ΗΠΑ περισσότερα από 25 χρόνια. Θεωρείται ένας από τους πλέον καταξιωμένους μάρσιπους και συστήνεται από μαίες σε όλο τον κόσμο. Διατίθεται δε στις περισσότερες χώρες με ιατρική σύσταση μέσα από μαιευτήρια, κλινικές και αίθουσες ανώδυνου τοκετού.

Το SlingEZee πρωτοπαρουσιάστηκε στην Ελληνική αγορά από την εταιρεία Babywise, αφού πρώτα χρησιμοποιήθηκε από την ομάδα της Babywise για τουλάχιστον 2 χρόνια ως καθημερινός βοηθός τους στο μεγάλωμα των παιδιών τους.

Κυκλοφορεί με DVD με οδηγίες χρήσης στα Ελληνικά και παραδίδεται την επόμενη μέρα στην πόρτα σας.