ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ  2103422583 | Επισκεφτείτε το Blog μας |

Buddies - Τα φιλαράκια στις πρώτες βοήθειες


 

4.90 

MY006
Σε Απόθεμα
+

Κερδίστε

Κάντε τις αγορές σας σήμερα και κερδίστε!

  • Άμεση Παράδοση σε 1-2 ημέρες
  • Δωρεάν Αποστολή με αγορές >80€
  • Δυνατότητα Επιστροφής
  • Δωροεπιταγές & Κουπόνια!
  • Πληρωμή με Αντικαταβολή, Πιστωτική ή PayPal

Τα παιδιά από 2 ετών και νωρίτερα χρειάζονται την προσοχή μας όταν πονάνε και πρέπει να τα παρηγορούμε όταν έχουν ένα μικρό ατύχημα. Τα “Buddy” κάνουν αυτό ακριβώς. Τα παρηγορεί και τα ανακουφίζει, θα σταματήσουν να κλαίνε πολύ πιο γρήγορα αν χρησιμοποιήσετε ένα από τα Buddy.


Επίσης μπορεί να τα ανακουφίσει από τον πυρετό και να θερμανθεί και να χρησιμοποιηθεί για μυικούς πόνους, πόνους στην κοιλίτσα ή για κρύα χέρια ή πόδια.

Buddy Cartoon

Μπαίνει και στην καταψυξη αλλά και στον φούρνο μικροκυμάτων. Προσοχή όμως, δεν πρέπει ποτέ να παραείναι ζεστό ή πολύ παγωμένο. Παντα να το δοκιμάζετε επάνω σας πρίν το βάλετε στο παιδί σας. Τα BUDDΥ έχουν CE, δεν είναι το τοξικά και δεν περιέχουν κανένα επικίνδυνο υλικό.

 

 Πως λειτουργεί?

Το Buddy περιέχει ένα gel που μπορεί να κρυώσει ή να ζεσταθεί. Δίνοντας το στο παιδί, το παιδί καταλαβαίνει ότι ο πόνος τους αντιμετωπίζετε ‘σοβαρά’ από τους γονείς του. Η προσοχή του παιδιού αποσπάται από τον πόνο και πάει στην φιγούρα του BUDDY. Και εμπειρικά θα καταλήξετε και εσείς να διαπιστώσετε ότι το παιδί θα σταματήσει το κλάμα πολύ πιο γρήγορα όταν θα έχει το BUDDY. Επίσης είναι σημαντικό το ίδιο το παιδί να το χρησιμοποιεί! 

 

2.  Στο φούρνο μικροκυμάτων? 

Μόνο για 20 sec σε ένα φούρνο 600Watts.  Έπίσης αν το έχετε βάλει στην κατάψυξη ΠΑΝΤΑ να έχετε ένα πανάκι μεταξύ του δέρματος και του BUDDY γιατί το υπερβολικό κρύο μπορεί να κάνει κοκκινίλα στο δέρμα. (γι’αυτό ψυγείο όχι κατάψυξη)

 

3.  Για κάθε πόνο? 

Είναι κατάλληλο για ένα χτύπημα, για ένα καρούμπαλο, για ένα τσίμπημα, για τον πυρετό... αλλά αν δεν είστε σίγουρη, πάντα να συμβουλέυεστε το γιατρό σας.