ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ  2103422583 | Επισκεφτείτε το Blog μας |

ΜΑΜΑΔΟΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ

 

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ GROUP ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK


Καιρό τώρα προσπαθούμε να φτιάξουμε το μαγαζί μας ζεστό και φιλόξενο και ενώ πάντα πιστεύουμε πως είμαστε σε καλό δρόμο, όλο κάτι γίνεται και είμαστε πάλι στην αρχή. Σκεφτήκαμε λοιπόν πως ο χώρος ζεσταίνει και ομορφαίνει με την ανθρώπινη παρουσία και αποφασίσαμε να ανοίξουμε την πόρτα μας και ας μην είμαστε απόλυτα “τακτοποιημένες”.

Με αφορμή λοιπόν και την πρόθεσή μας να κάνουμε ένα δώρο στο Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιών και Οικογένειας(*), είπαμε να μαζευτούμε!

Φέρτε και τα παιδάκια σας, φέρτε και τα sling σας αν θέλετε να μιλήσουμε για babywearing, φέρτε ρουχαλάκια, παιχνιδάκια, βιβλία που πια δεν χρειάζεστε, ακόμη και τρόφιμα ή απορρυπαντικά για το Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιών και Οικογένειας. Κυρίως όμως πάρτε την καλή σας διάθεση και ελάτε!!!

Κερνάμε κουλουράκια από τη Χασιά, ζεστό γαλλικό καφέ και τσαγάκι.

Σας επιφυλάσσουμε εκπληξούλες και αν θελήσετε να αγοράσετε κάτι, έκπτωση σε όλα μας τα προϊόντα.

Βρισκόμαστε στη Νέα Ιωνία, μόλις 50 μέτρα από το σταθμό, Αλατσάτων 23 (ο δεύτερος δρόμος όπως ανεβαίνουμε από το σταθμό της Νέας Ιωνίας προς την Ηρακλείου, στο δεξί χέρι). Όσοι έρθετε με αυτοκίνητο, έχουμε κανονίσει να παρκάρετε δωρεάν στο πάρκιν ΖΑΚΑ, Αλατσάτων 23, απλά πείτε τους ότι είστε από τη Μαρία και την Εβίτα.

Τηλέφωνο: 210 2724601

Σας περιμένουμε με χαρά από τις 11 το πρωί εως ότι ώρα μας βγάλει!

Μαρία, Εβίτα και Ολίβια

* Το Κέντρο Συμπαράστασης Παιδιών και Οικογένειας από το 1997 είναι κοντά στα παιδιά που βλέπουμε στο δρόμο και στα φανάρια να πουλάνε λουλούδια ή να ζητούν χρήματα. Συμπαραστέκεται στις οικογένειές τους οικονομικά και ηθικά, βοηθά τα παιδιά στα μαθήματά τους, πλένει τα ρούχα τους, τα βοηθά να ανακαλύψουν τις κλίσεις και τις δεξιότητές τους και να κερδίσουν τη ζωή τους…
Ψυχή του Κέντρου είναι η κ. Μυρτώ Λεμού, μία υπέροχη γυναίκα που έχει κερδίσει την αγάπη και το σεβασμό των παιδιών του δρόμου.

Η λειτουργία του Κέντρου βασίζεται αποκλειστικά στην Ιδιωτική Πρωτοβουλία και στον Εθελοντισμό.

Περισσότερες πληροφορίες στο http://www.supportcenter.gr/GR/index.php

 

Ευχαριστούμε την Ολίβια και τις Ελληνίδες Μαμάδες που μας βοηθησαν στην προώθηση της ενέργειάς αυτής και ευχόμαστε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερα χρήσιμα πράγματα για τους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.