ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ  2103422583 | Επισκεφτείτε το Blog μας |

Renolux Easy Confort (15-36 κιλά) Group 2-3


 

149.90 

RNL265075
Σε Απόθεμα
+

Κερδίστε

Κάντε τις αγορές σας σήμερα και κερδίστε!

  • Άμεση Παράδοση σε 1-2 ημέρες
  • Δωρεάν Αποστολή με αγορές >80€
  • Δυνατότητα Επιστροφής
  • Δωροεπιταγές & Κουπόνια!
  • Πληρωμή με Αντικαταβολή, Πιστωτική ή PayPal

Ένα αναπαυτικό κάθισμα που θα χρησιμοποιήσετε από 4 ετών, μέχρι το παιδί σας να γίνει 13 ετών. 

Είναι μία ηλικία πολύ κρίσιμη, όπου συχνά οι γονείς επιλέγουν να βγάλουν τα παιδιά από το κάθισμα και να τα δένουν απλά με τη ζώνη. Και το παιδί είναι σχεδόν 3.5 ετών... ή 4...

Δυστυχώς η ζώνη όχι απλά δεν προστατεύει σε μικρή ηλικία, αλλά μπορεί να τραυματίσει, όπως βλέπετε στις πιο κάτω εικόνες: 

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, 

το παιδί μπορεί να τραυματιστεί είτε κάτω από το λαιμό, είτε στην κοιλιακή χώρα, είτε στα πλαϊνά του (εκεί που θα το βρει σε περίπτωση ατυχήματος το κούμπωμα της ζώνης). 

Συχνά οι γονείς βάζουν τη ζώνη στο παιδί, όπως στη δεύτερη φωτογραφία, για να αποφύγουν πιθανό τραυματισμό του κεφαλιού, όμως αυτό είναι ακόμη πιο επικίνδυνο, καθώς σε περίπτωση ατυχήματος το παιδί θα διπλώσει στα δύο. 

Έπίσης και στις δύο περιπτώσεις τα πόδια του παιδιού και δεν ξεκουράζονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αλλά σκεφτείτε και πως θα καταλήξουν σε περίπτωση ατυχήματος. 

Όλα αυτά μπορούμε να αποφύγουμε με ένα κάθισμα που τοποθετεί το παιδί στο σωστό ύψος σε σχέση με τη ζώνη και παράλληλα του προσφέρει πλευρική προστασία. 

Δείτε για παράδειγμα πόσο πιο σωστά κάθεται το παιδί στην παρακάτω φωτογραφία:


Το κάθισμα της Renolux Easy Confort, κατασκευάζεται στη Γαλλία και είναι ένα ιδιαίτερα αναπαυτικό κάθισμα, καθώς εσωτερικά είναι επενδεδυμένο με αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας, όπως αυτά που κατασκευάζονται τα καθίσματα ενηλίκων των αυτοκινήτων. Αυτό κάνει το κάθισμα της Renolux ιδιαίτερα αναπαυτικό και επομένως βοηθάει ιδιαίτερα στη συνεργασία του παιδιού και στην αποδοχή του καθίσματος. 

Επιπλέον, ο υψηλής πυκνότητας αφρός πολυουρεθάνης, σε αντίθεση με το πλαστικό που χρησιμοποιείται συνήθως στα καθίσματα αυτοκινήτου έχει υψηλή ικανότητα συμπίεσης,  με αποτέλεσμα σε περίπτωση ατυχήματος, να απορροφά περισσότερη ενέργεια και να προστατεύει πιο αποτελεσματικά το παιδί. 

Συνοπτικά: 

+ Αφρός υψηλής πυκνότητας που εξασφαλίζει άνεση και ασφάλεια

+ Μεταβλητό πλάτος, προσαρμόζεται όπως μεγαλώνει και η πλάτη και το άνοιγμα των ώμων του παιδιού μας

+ Έξτρα πλευρική προστασία

+ Ενσωματωμένη θήκη για τα πράγματά του. 

 


Τα καθίσματα Renolux είναι από τα πλέον βραβευμένα καθίσματα, ενώ για 3 συνεχόμενες χρονιές στην Αγγλία, κέρδισαν το χρυσό βραβείο Mother & Baby.


 

Renolux
Σε απόθεμα