ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ   210 2724601, 210-3422583 | Επισκεφτείτε το Blog μας |

Renolux Jet Booster (15-36 κιλά) Group 2-3


 

53.50 

RNL229907
Σε Απόθεμα
+

Κερδίστε

Κάντε τις αγορές σας σήμερα και κερδίστε!

  • Άμεση Παράδοση σε 1-2 ημέρες
  • Δωρεάν Αποστολή με αγορές >80€
  • Δυνατότητα Επιστροφής
  • Δωροεπιταγές & Κουπόνια!
  • Πληρωμή με Αντικαταβολή, Πιστωτική ή PayPal

Ένα αναπαυτικό κάθισμα που θα χρησιμοποιήσετε από 4 ετών, μέχρι το παιδί σας να γίνει 13 ετών. 

Είναι μία ηλικία πολύ κρίσιμη, όπου συχνά οι γονείς επιλέγουν να βγάλουν τα παιδιά από το κάθισμα και να τα δένουν απλά με τη ζώνη. Και το παιδί είναι σχεδόν 3.5 ετών... ή 4...

Δυστυχώς η ζώνη όχι απλά δεν προστατεύει σε μικρή ηλικία, αλλά μπορεί να τραυματίσει, όπως βλέπετε στις πιο κάτω εικόνες: 

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, 

το παιδί μπορεί να τραυματιστεί είτε κάτω από το λαιμό, είτε στην κοιλιακή χώρα, είτε στα πλαϊνά του (εκεί που θα το βρει σε περίπτωση ατυχήματος το κούμπωμα της ζώνης). 

Συχνά οι γονείς βάζουν τη ζώνη στο παιδί, όπως στη δεύτερη φωτογραφία, για να αποφύγουν πιθανό τραυματισμό του κεφαλιού, όμως αυτό είναι ακόμη πιο επικίνδυνο, καθώς σε περίπτωση ατυχήματος το παιδί θα διπλώσει στα δύο. 

Έπίσης και στις δύο περιπτώσεις τα πόδια του παιδιού και δεν ξεκουράζονται κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αλλά σκεφτείτε και πως θα καταλήξουν σε περίπτωση ατυχήματος. 

Όλα αυτά μπορούμε να αποφύγουμε με ένα κάθισμα που τοποθετεί το παιδί στο σωστό ύψος σε σχέση με τη ζώνη και παράλληλα του προσφέρει πλευρική προστασία. 

Δείτε για παράδειγμα πόσο πιο σωστά κάθονται τα παιδί στην παρακάτω φωτογραφία:Το κάθισμα της Jet, κατασκευάζεται στη Γαλλία και είναι ένα ιδιαίτερα αναπαυτικό κάθισμα, καθώς εσωτερικά είναι επενδεδυμένο με αφρώδες υλικό υψηλής πυκνότητας, όπως αυτά που κατασκευάζονται τα καθίσματα ενηλίκων των αυτοκινήτων. Αυτό κάνει το κάθισμα της Renolux ιδιαίτερα αναπαυτικό και επομένως βοηθάει ιδιαίτερα στη συνεργασία του παιδιού και στην αποδοχή του καθίσματος. 

Επιπλέον, ο υψηλής πυκνότητας αφρός πολυουρεθάνης, σε αντίθεση με το πλαστικό που χρησιμοποιείται συνήθως στα καθίσματα αυτοκινήτου έχει υψηλή ικανότητα συμπίεσης,  με αποτέλεσμα σε περίπτωση ατυχήματος, να απορροφά περισσότερη ενέργεια και να προστατεύει πιο αποτελεσματικά το παιδί. 

Συνοπτικά: 

+ Αφρός υψηλής πυκνότητας που εξασφαλίζει άνεση και ασφάλεια

+ Άνετο κάθισμα

+ Ελαφρύ κάθισμα

+ Ιδανικό για μεγάλα ταξίδια. 

Εμείς προτείνουμε γι αυτό το ηλικιακό γκρουπ το κάθισμα με πλάτη Easy Confort που προσφέρει και την πλευρική προστασία. Το κάθισμα αυτό το προτείνουμε σαν δεύτερο κάθισμα ή αν ο οικογενειακός προϋπολογισμός δεν επιτρέπει το ακριβότερο. Σε κάθε περίπτωση το κάθισμα αυτό είναι απόλυτα προτιμότερο από το καθόλου κάθισμα, το οποίο μπορεί να είναι ακόμη και σε μία απλή σύγκρουση καταστροφικό. 

Τα καθίσματα Renolux είναι από τα πλέον βραβευμένα καθίσματα, ενώ για 3 συνεχόμενες χρονιές στην Αγγλία, κέρδισαν το χρυσό βραβείο Mother & Baby.


 

Renolux
Σε απόθεμα