ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ   210 2724601, 210-3422583 | Επισκεφτείτε το Blog μας |

Κανάτα που φιλτράρει το νερό Bobble


 

25.00 

Σε Απόθεμα
+

Κερδίστε

Κάντε τις αγορές σας σήμερα και κερδίστε!

  • Άμεση Παράδοση σε 1-2 ημέρες
  • Δωρεάν Αποστολή με αγορές >80€
  • Δυνατότητα Επιστροφής
  • Δωροεπιταγές & Κουπόνια!
  • Πληρωμή με Αντικαταβολή, Πιστωτική ή PayPal

Η κανάτα Bobble είναι ιδανική για το σπίτι, το εξοχικό ή τις αποδράσεις σας, καθώς πάντα θα εγγυάται την ποιότητα του νερού που πίνετε εσείς και τα παιδιά σας!

Όπως μπορείτε και εσείς να διαπιστώσετε είναι πανέμορφη και ιδιαίτερα λειτουργική στην καθημερινή της χρήση.

Σε αντίθεση με τις ογκώδεις κανάτες που είμαστε συνηθισμένοι να πιάνουν όλο το ψυγείο, η κανάτα αυτή είναι ιδιαίτερα λεπτή και χωράει πολύ περισσότερο νερό από αυτό που θα πίστευε κανείς κοιτώντας την μόνο. Χωράει στην πόρτα του ψυγείου σας!

Το βασικό της όμως χαρακτηριστικό είναι ότι φιλτράρει το νερό που χύνετε από την κανάτα στο ποτήρι σας!

Δείτε το video για τη νέα σας κανάτα που εγγυάται καλό, καθαρό νερό!


Αρχή λειτουργίας:

Η κανάτα Booble λειτουργεί με ενεργό φίλτρο άνθρακα που έχει μικρό ηλεκτροθετικό φορτίο που έλκει τα χημικά και τις ακαθαρσίες. Καθώς το νερό περνάει από τη θετικά φορτισμένη επιφάνεια του άνθρακα, τα αρνητικά ιόντα των κατάλειπων του νερού έλκονται από στις επιφάνειες των κόκκων του άνθρακα. 

Τα φίλτρα άνθρακα απαιτούν πολύ μικρή συντήρηση και ο άνθρακας είναι ίσως το πιο φυσικό ισχυρό απορροφητικό των διάφορων χημικών ουσιών. Το φίλτρο του Booble απομακρύνει τα οργανικά κατάλειπα του νερού της βρύσης και όχι απλά ικανοποιεί, αλλά και υπερβαίνει τα NSF Standard 42  για τη μείωση του χλωρίου και τη βελτίωση της γεύσης και οσμής του νερού. 

Για καλύτερα αποτελέσματα προτείνουμε να αλλάζετε το φίλτρο σας κάθε 2 μήνες ή μετά από κατανάλωση 150 λίτρων νερού. Στο μικρό μπουκάλι, τουλάχιστον 400 γεμίσματα. Το φίλτρο Booble πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο με το μπουκάλι Booble. 

Προειδοποίηση: Μη το χρησιμοποιείται όταν το νερό είναι μικροβιολογικά μη ασφαλές ή άγνωστης ποιότητας.