ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ   210 2724601, 210-3422583 | Επισκεφτείτε το Blog μας |

Djeco, Κατασκευής κύβοι 14τεμ. με ζωάκια εσωκλειόμενα 1έως 3 ετών


 

27.00 

60047
Σε Απόθεμα
+

Κερδίστε

Κάντε τις αγορές σας σήμερα και κερδίστε!

  • Άμεση Παράδοση σε 1-2 ημέρες
  • Δωρεάν Αποστολή με αγορές >80€
  • Δυνατότητα Επιστροφής
  • Δωροεπιταγές & Κουπόνια!
  • Πληρωμή με Αντικαταβολή, Πιστωτική ή PayPal

"Όταν πρωτοαγόρασα για το γιο μου τους χάρτινους κύβους με τα ζωάκια της Djeco, πραγματικά δεν είχα ιδέα, αν ο γιος μου θα παίξει με αυτό το παιχνίδι. Ο μικρός μου ήταν τότε 8 μηνών. Ο λόγος που το αγόρασα, ήταν τα ωραία χρώματα τα οποία... μου έφτιαχναν τη διάθεση.

Άρχισα λοιπόν να φτιάχνω πύργους τους οποίους ο Άρης τους γκρέμιζε, και αυτό ήταν το πρώτο στάδιο του παιχνιδιού μας! Έχτιζε η μαμά, το παιδί γκρέμιζε.

Έπειτα άρχιζα να βάζω πλαγιαστά κάποια κυβάκια και έβαζα μέσα τα ζωάκια που είχε το κουτί.

Άρχισα να φτιάχνω ιστορίες για τη γάτα που ήθελε το πιο ψηλό σπίτι και  μάλωνε με το σκύλο, και πρόσθεσα και άλλα ζωάκια που είχα στο σπίτι από άλλα παιχνίδια.

Ο Άρης εξακολουθούσε να γκρεμίζει τους πύργους μου!!!

Όμως κάποια στιγμή άρχισε με τα χεράκια του να παίρνει τους κύβους να τους γυρνά γύρω-γύρω και να τους επεξεργάζεται. Τα έντονα σχέδια και τα απίθανα χρώματα του έκαναν μεγάλη εντύπωση. Πριν βάλει μέσα στον κύβο κάποιο ζωάκι, έβαλε το χέρι του, μετά πήρε τον κύβο και τον έβαλε στο στόμα, όπως και τα ζωάκια. Ευτυχώς που αυτοί που κατασκεύασαν αυτό το παιχνίδι, είχαν σκεφτεί πριν από μένα ότι το παιδί θα τα βάλει στο στόμα του και τα χρώματα ήταν μη τοξικά...

Ο καιρός περνούσε και ήμουν σίγουρη πως πέρα από την ομορφιά αυτού του παιχνιδιού, δε θα βοηθούσε σε κάτι άλλο...

Κι όμως μετά από λίγο ο Άρης άρχισε να τα βάζει το ένα πάνω στο άλλο.... Μια μέρα βγαίνοντας από την κουζίνα τον είδα να έχει φτιάξει ένα πύργο και να βάζει τα ζωάκια στο.. σπίτι τους!!! Τα μάτια μου βούρκωσαν.... το παιδί μου εξελίσσονταν...

Μετά οι κύβοι μπήκαν ο ένας μέσα στον άλλο και μάθαμε τον μεγαλύτερο και το μικρότερο κύβο. Μάθαμε το μέσα και το έξω, το πάνω και το κάτω, το ανεβαίνω και το κατεβαίνω....

Λίγο πριν γίνει ο Άρης 2 χρονών, πήραμε τους χάρτινους κύβους της Djeco (Fortissimo) που είναι κατά τη γνώμη μου η εξέλιξη των κύβων με τα ζωάκια. Με αυτούς τους χάρτινους κύβους, αρχίσαμε να φτιάχνουμε   το κάστρο του ιππότη, με πολεμίστρες, γέφυρες κλπ.

Ακόμα και σήμερα (είναι σχεδόν τριών χρονών) του αρέσει να γκρεμίζει τους πύργους, αλλά τώρα πια τους πύργους που φτιάχνει ο ίδιος, αυτούς τους πύργους που φιλοξενούν τις πρώτες ιστορίες που φτιάχνει μόνος του!!!!

Τους κύβους με τα ζωάκια τους έχω κάνει δώρο σε τρεις φίλους που έχουν ενθουσιαστεί, τους δικούς μου τους  έχω κρατήσει για το μικρό μου γιο, και στο μέλλον θα τους κάνω μολυβοθηκες μιας και το αρχικό κριτήριο που τους πήρα ήταν τα απίθανα σχέδια τους!!!"