ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ   210 2724601, 210-3422583 | Επισκεφτείτε το Blog μας |
Κερδίζετε 9%

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ: Είναι δικό μου!


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 6.60   

5.99 

Κερδίζετε : 0.61  (9%)
ISBN 9789605660260
Σε Απόθεμα
+

Ποσο συχνά λέμε στα παιδιά μας να μοιράζονται τα παιχνίδια τους; Με φίλους τους ή με τα αδέλφια τους. Πόσο συχνά βλέπουμε ένα άλλο παιδάκι από το δικό μας που δεν μοιράζεται τα πράγματά του; Πόσο συχνά εμείς οι ίδιοι μοιραζόμαστε; Ποια είναι η σωστή συμπεριφορά;

Ο Πίκολο είναι καλεσμένος στο σπίτι του φίλου του, του Όσκαρ.

Ο Όσκαρ όμως δεν του δίνει τα παιχνίδια του.
Ο Πίκολο τότε κάνει παιχνίδι την μπανάνα του κολατσιού.
Διασκεδάζει πολύ και ο Όσκαρ τον κοιτάζει με ζήλια.
Δεν θα ήταν καλύτερα αν μοιράζονταν τα παιχνίδια τους;
Μια διασκεδαστική και εκπαιδευτική σειρά βιβλίων, για να τη διαβάζουν και να τη μοιράζονται μικροί και μεγάλοι. Κάθε ιστορία είναι γραμμένη με χιούμορ και βοηθά τα παιδιά να απαντήσουν σε ορισμένα καθημερινά, αλλά γνήσια φιλοσοφικά, ερωτήματα. Στο τέλος κάθε βιβλίου υπάρχει το "φιλοσοφικό εργαστήρι του Πίκολο", με οδηγίες για τους γονείς, καθώς και συμβουλές και παιχνίδια για τους μικρούς αναγνώστες. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Συγγραφέας: Μισέλ Πικμάλ (PIQUEMAL MICHEL)
Εικονογράφος: Τομά Μπαάς
Μετάφραση: Αριστέα Κομνηνέλλη

Εκδόδεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ
Καθημερινές ιστορίες, γραμμένες με χιούμορ και ρυθμό, που βοηθούν τα παιδιά, με τρόπο κατανοητό, να θέσουν ορισμένα γνήσια φιλοσοφικά ερωτήματα. Στο τέλος κάθε βιβλίου υπάρχει το «φιλοσοφικό εργαστήρι», καθώς και παιχνίδια που διευρύνουν τον προβληματισμό. Μια διασκεδαστική και επιμορφωτική σειρά, για να τη διαβάζουν και να τη μοιράζονται μικροί και μεγάλοι.

Από 4 ετών. 

Διαβάστε και την κριτική της σειράς στο Blog μας.