ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ   210 2724601, 210-3422583 | Επισκεφτείτε το Blog μας |
Κερδίζετε 9%

Ο ΜΙΚΡΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ: Μίλα μου Γατούλα


Τιμή Τιμοκαταλόγου: 6.60   

5.99 

Κερδίζετε : 0.61  (9%)
ISBN 978-960-566-463-3
Σε Απόθεμα
+

Του Πίκολο θα του άρεσε να κουβεντιάζει με τη γατούλα του, εκείνη όμως δε μιλάει. Γιατί οι γάτες δε χρησιμοποιούν λέξεις όπως εμείς; Πώς επικοινωνούν; Και εμείς οι άνθρωποι τι μπορούμε να κάνουμε χάρη στη γλώσσα μας;
Μια διασκεδαστική και εκπαιδευτική σειρά βιβλίων, για να τη διαβάζουν και να τη μοιράζονται μικροί και μεγάλοι. Κάθε ιστορία είναι γραμμένη με χιούμορ και βοηθά τα παιδιά να απαντήσουν σε ορισμένα καθημερινά, αλλά γνήσια φιλοσοφικά, ερωτήματα. Στο τέλος κάθε βιβλίου υπάρχει το "φιλοσοφικό εργαστήρι του Πίκολο", με οδηγίες για τους γονείς, καθώς και συμβουλές και παιχνίδια για τους μικρούς αναγνώστες. (Από την παρουσίαση στο οπισθόφυλλο του βιβλίου)

Συγγραφέας: Μισέλ Πικμάλ (PIQUEMAL MICHEL)
Εικονογράφος: Τομά Μπαάς
Μετάφραση: Αριστέα Κομνηνέλλη

Εκδόδεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΕΙΡΑ
Καθημερινές ιστορίες, γραμμένες με χιούμορ και ρυθμό, που βοηθούν τα παιδιά, με τρόπο κατανοητό, να θέσουν ορισμένα γνήσια φιλοσοφικά ερωτήματα. Στο τέλος κάθε βιβλίου υπάρχει το «φιλοσοφικό εργαστήρι», καθώς και παιχνίδια που διευρύνουν τον προβληματισμό. Μια διασκεδαστική και επιμορφωτική σειρά, για να τη διαβάζουν και να τη μοιράζονται μικροί και μεγάλοι.

Από 4 ετών. 

Διαβάστε τι έχουμε γράψει για τη σειρά "Ο μικρός Φιλόσοφος" και στο blog μας.