ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ   210 2724601, 210-3422583 | Επισκεφτείτε το Blog μας |

Τoddler Cutlery Bowl


 

19.90 

0701X
Σε Απόθεμα
+

Κερδίστε

Κάντε τις αγορές σας σήμερα και κερδίστε!

  • Άμεση Παράδοση σε 1-2 ημέρες
  • Δωρεάν Αποστολή με αγορές >80€
  • Δυνατότητα Επιστροφής
  • Δωροεπιταγές & Κουπόνια!
  • Πληρωμή με Αντικαταβολή, Πιστωτική ή PayPal

To μπωλ αυτό είναι φτιάγμένο στη φιλοσοφία των Toddler Cutlery, να μάθουν στο μωρό σας να τρώει μόνο του!

Οι καμπύλες του μπωλ εξωτερικά είναι σαν αυτές των πιάτων, αλλά εσωτερικά είναι τελείως σφαιρικό για να είναι πιο ευκολο να γεμίσουν το κουτάλι τους με κρέμουλα, γιαούρτι ή σούπα.

Πάρα πολύ σταθερό στο τραπέζι λόγω του εξτρα βάρους που έχει τοποθετηθεί στον πάτο του.

Επίσης δε δεν γλυστράει από την επιφάνεια που θα το τοποθετήσετε γιατί εξωτερικά είναι απο το ίδιο αντιολησθητικό υλικό που  χρησιμοποιείται και στα μαχαιροπήρουνα.

ΥΛΙΚΑ: ABS and TPE

Είναι BPA free και δεν περιέχει Phthalates και PVC

Τα σκεύη Toddler συνολικά στη φιλοσοφία τους είναι σχεδιασμένα με βασική προτεραιότητα το παιδί. Παίρνουμε τις ανάγκες των παιδιών πολύ στα σοβαρά και σχεδιάζουμε προϊόντα να βοηθούν τη φυσική ανάπτυξη των παιδιών και να υποστηρίξουμε τη δημιουργικότητά τους. 

Τα παιδιά έχουν μία φυσική περιέργεια απέναντι στη ζωή και μεγάλη ανάγκη να μάθουν. Τα πολύ μικρά δε έχουν την τάση να μιμούνται τους μεγάλους και θέλουν πολύ να το κάνουν σωστά. Αυτό τους δίνει μεγάλη ικανοποίηση, ευχαρίστηση και αυτοπεποίθηση που τα ενθαρρύνει ακόμη περισσότερο σε αυτό το ταξίδι της μάθησης.

Τα παιδιά λοιπόν θέλουν να τα κάνουν όλα μόνα τους. Με τα toddler cutlery τους παρέχουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να τα καταφέρουν!

 

Παρατηρώντας τη συμπεριφορά του παιδιού

 Όπως θα παρατηρήσετε τα toddler cutlery είναι πολύ όμορφα. Αυτό γιατί δίνουμε μεγάλη σημασία στην αισθητική του παιδιού. Όμως βασική αρχή του σχεδιασμού τους, δεν είναι η αισθητική αλλά η λειτουργικότητα, όπως αυτή προέκυψε από την παρατήρηση των παιδιών σε ότι αφορά τις συνήθειές τους, τις αρετές τους, το συντονισμό της κίνησής τους. Σε δεύτερο στάδιο, όλες αυτές οι επιστημονικές πληροφορίες που έχουν συλλεχθεί τεστάρονται. 

Τα Toddler Cutlery έχουν τεσταριστεί για τη λειτουργικότητα και την ακρίβεια στο εργονομικό τους design σε συνεργασία με το Παιδικό Τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Κοπεγχάγης. 

Εμπλέκοντας τα νήπια

Τα παιδιά λατρεύουν να βοηθούν τους ενήλικες. Η αντιγραφή των συμπεριφορών και των κινήσεών τους, είναι ο τρόπος τους να μαθαίνουν πως να τα καταφέρουν μόνα τους στη ζωή. 

Όταν ένα παιδί από μικρό εμπλέκεται στις καθημερινές δουλειές του σπιτιού, αναπτύσσει την υπευθυνότητά του και γίνεται υπεύθυνο για τον εαυτό του και για τους άλλους γύρω του. Αυτό το κάνει να νιώθει πολύτιμο μέλος της οικογένειάς του. 

Όλα τα σκεύη της σειράς, είναι έτσι φτιαγμένα, ώστε το παιδί να μπορεί με ασφάλεια να τα κουβάλήσει από την κουζίνα στο τραπέζι και αντίστροφα!

Τρώγοντας με εργαλεία. 
Σίγουρα για το παιδί είναι πιο εύκολο να φάει με τα χέρια του. Το να μάθει να χρησιμοποιεί τα σκεύη απαιτεί αρκετή προσπάθεια. 3 είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας για να βοηθήσουμε αποτελεσματικά το παιδί στην προσπάθειά του. 

  • Να κάθεται άνετα στο τραπέζι
  • Να έχει σωστά πρότυπα
  • Να έχει τα κατάλληλα εργαλεία

Τα κατάλληλα εργαλεία πρέπει να έχουν το σωστό μέγεθος που να ταιριάζει στο χέρι του παιδιού και το σωστό σχήμα ώστε με άνεση να μπορεί να τα κρατά. Ακόμη πιο σημαντικό θα πρέπει να υποστηρίζουν την ανάπτυξη των κινητικών δεξιοτήτων του παιδιού.

Το παιδί θα μάθει πρώτα να χρησιμοποιεί το κουτάλι. Όταν το ταϊζετε θα προσπαθήσει να αντιγράψει την κίνησή σας και συχνά με το χεράκι του, μπορεί να οδηγήσει το χέρι σας στο στόμα του. Αυτή είναι η αρχή μίας πολύ σημαντικής άσκησης που θα βοηθήσει το παιδί να εναρμονίσει τη σκέψη με την κίνησή του και να καταλάβει που τοποθετείτε το στόμα του. 

Δείτε το video οπωσδήποτε!Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις