ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ   210 2724601, 210-3422583 | Επισκεφτείτε το Blog μας |

Haba Παντομίμα


 

9.50 

140-3606
Σε Απόθεμα
+

Κερδίστε

Κάντε τις αγορές σας σήμερα και κερδίστε!

  • Άμεση Παράδοση σε 1-2 ημέρες
  • Δωρεάν Αποστολή με αγορές >80€
  • Δυνατότητα Επιστροφής
  • Δωροεπιταγές & Κουπόνια!
  • Πληρωμή με Αντικαταβολή, Πιστωτική ή PayPal

 

Προσοχή!

Εδώ εξηγούμε μόνο με χεράκια και ποδαράκια! Δεν επιτρέπεται να μαρτυρήσεις με λόγια την κάρτα σου... πρέπει να την παίξεις!

Ένα πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι για όλη την οικογένεια. Είναι πολύ όμορφο να ανακαλύπτεις κάθε φορά πόσο ευρηματικά είναι τα παιδιά μας όταν πρόκειται να εξηγησουν κάτι χωρίς να πρέπει να μιλήσουν. 

Παίζοντας το παιχνίδι με τα παιδιά μου, μου κάνει τρομερή εντύπωση ο κώδικας επικοινωνίας που έχουν αναπτύξει μεταξύ τους. Είναι πολλές φορές που εγώ δεν καταλαβαίνω τι κάνει ο Θανάσης και η Τζωρτζίνα βρίσκει τη λέξη πολύ γρήγορα!!!

Τα σχήματα είναι πολύ απλά και "μιλούν" στα παιδιά που τα κατανοούν από μικρή ακόμη ηλικία και βρίσκουν τρόπους να τα αναπαραστήσουν. 

Για παιδιά που είναι μικρότερα των 3 ετών, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν εργαλείο για να αναπτύξουν το λεξιλόγιό τους. 

Περιέχει 48 κάρτες και οδηγίες. Οι κάρτες αποθηκεύονται σε πολύ όμορφο μεταλικό κουτί που είναι και πολύ πρακτικό για τα ταξίδια σας. 

Για παιδιά 3-99 ετών

Made in Germany

Η εταιρεία Haba ιδρύθηκε το 1938 και επικεντρώνεται στο ποιοτικό παιχνίδι για τα παιδιά. Το όνομα Haba σε όλο τον κόσμο είναι γνωστό για την υψηλή ποιότητα των προϊοντων, την αξιοπιστία τους, τις σωστές προδιαγραφές του παιχνιδιού για την ηλικία των παιδιών και την περιβαλλοντική ευαισθησία. Ένα τέλειο ταίριασμα εφευρετικών παιχνιδιών για ανήσυχα μυαλά!

 

 

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις